Not known Facts About بیماری های مشابه سلیاک

با دکتر بابک ثابتی متخصص روانپزشک، درباره «نشخوار فکری» صحبت کردیم. چیزی که به تدریج باعث کاهش عملکرد ذهنی…

به ویژه اگر در خانواده سابقه بیماری سلیاک وجود دارد، احتمال ابتلای کودک به آن بسیار بالاست. سلیاک یک بیماری ژنتیکی است که می‌تواند از پدر و مادر به کودک منتقل شود.

با صدمه دیدن دریچه بین مری و معده، غذایی که شخص می‌خورد یا نوشیدنی که می‌آشامد از معده وارد مری می‌شود که رفلاکس نامیده می‌شود. رفلاکس یکی از مشکلات رایج دستگاه گوارشی است که باعث حرکت سریع غذا در دستگاه گوارش و در نتیجه مدفوع زردرنگ می‌شود.

مدفوع ها نباید به صورت گلوله های کوچک بیرون بیایند بلکه باید چند اینچ طول داشته باشد و دفع آن راحت و آسان باشد.

۳۰ مدل ناخن سبز پاستیلی جذاب

دوربین کوچک انتهای آندوسکوپ در مشاهده و بررسی روده‌ها و تشخیص آسیب وارده به پرزهای روده به پزشک کمک می‌کند. همچنین پزشک می‌تواند از روده نمونه برداری کند، یعنی نمونه‌ای از بافت روده را برای آزمایش بردارد.

بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان؛ علائم، روش تشخیص و درمان

معمای ریاضی عدد مجهول

فال حافظ روزانه شنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر دقیق

اگر تیزبین و باهوش هستید؛ سه اشتباه مهلک در این تصویر را کشف کنید

ستاره

اگر چه کودکان مبتلا به بیماری سلیاک دارای محدودیت در رژیم غذایی و منع مصرف در استفاده از مواد غذایی حاوی گلوتن هستند، اما با آگاهی از مواد غذایی مفید و مضر برای آنها می‌توان رژیم غذایی متنوعی را برای آنها تهیه کرد. در صورتی که علائم بیماری سلیاک را در کودک خود مشاهده کردید، به پزشک اطفال مراجعه کنید تا شما را با رژیم غذایی مناسب برای درمان این بیماری آشنا کند.

در صورت تغذیه با شیر خشک: اگر نوزاد مبتلا بیماری سلیاک و جو به سلیاک، از شیر خشک تغذیه می‌کند، شیر خشکی برای او تهیه کنید که فاقد گلوتن باشد.

بیماری سلیاک در حقیقت نوعی حساسیت به پروتئین موجود در گندم و جو، برخی از حبوبات مثل عدس، لوبیا، ذرت، سویا و… می‌باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *